Siemens Srbija

Uvodna reč organizatora

Ciljevi programa

Žiri

Pravila i uslovi

Nagrade

Kontakt

 

Završen Siemens CEE Press Award 2016 – Proglašeni autori tri najbolja novinarska rada u centralnoj i istočnoj Evropi

Posle tri meseca, 10 zemalja učesnica i 147 prijava, žiri je izabrao najbolje regionalne radove. Novinari iz Rumunije, Slovenije i Austrija nagrađeni studijskim putovanjem u London. Konkurs je pokazao veliko interesovanje medija za teme koje se odnose na održivu budućnost.

Detaljnije

Ciljevi programa

Siemens, kao lider na polju inovacija, kroz ovakve događaje i takmičenja ima za cilj da prmoviše i afirmiše izvrsnost u pisanju, izveštavanju i istraživačkom pristupu novinara, nagrađujući njihove vrline. Fokusiranost novinara i njihov doprinos stručnom i kvalitetnom izveštavanju je od velikog značaja za nas, kao kompaniju koja nastoji da kroz svoje projekte ponudi najefikasnija rešenja u oblastima elektrifikacije, automatizacije i digitalizacije.

Detaljnije

 

Proglašeni lokalni pobednici prvog regionalnog Siemens-ovog takmičenja za novinare - Siemens CEE Press Award 2016

Uspešno održan Siemens CEE Press Award 2016, takmičenje koje nagrađuje izuzetna novinarska dostignuća u oblasti nauke i tehnologije. Odabrani najbolji novinarski radovi u 10 zemalja centralne i istočne Evrope. Svečana regionalna ceremonija dodele nagrada održaće se 29. septembra 2016. godine u Siemens City-ju u Beču. Autori 3 najbolja novinarska rada na regionalnom nivou putuju u London ...

Detaljnije

Pobednički radovi