Siemens Srbija

Uvodna reč organizatora

Ciljevi programa

Žiri

Pravila i uslovi

Nagrade

Prijava

Kontakt

 

Uvodna reč organizatora

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas obavestimo da kompanija Siemens organizuje regionalno novinarsko takmičenje – Siemens CEE Press Award 2016, koje će se održati u 10 zemalja centralne i istočne Evrope: Austriji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Mađarskoj, Rumuniji, Slovačkoj, Sloveniji, Srbiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori.

Detaljnije

Žiri - Kriterijumi za ocenjivanje

Žiri iz svake od zemalja učesnica regionalnog takmičenja će odabrati tri pobednika među novinarima koji su prijavili svoje radove na temu "Inteligentna infrastruktura", njom se bavili na jasan i koncizan način i pokazali istaknut autorski pečat, čime se njihov rad ističe među ostalima koji rade na tom polju. Isti kriterijumi će se koristiti tokom ocenjivanja prijavljenih radova u prvoj fazi takmičenja na lokalnom nivou, kao i u drugoj, regionalnoj fazi takmičenja.

Detaljnije

 

Ciljevi programa

Siemens, kao lider na polju inovacija, kroz ovakve događaje i takmičenja ima za cilj da prmoviše i afirmiše izvrsnost u pisanju, izveštavanju i istraživačkom pristupu novinara, nagrađujući njihove vrline. Fokusiranost novinara i njihov doprinos stručnom i kvalitetnom izveštavanju je od velikog značaja za nas, kao kompaniju koja nastoji da kroz svoje projekte ponudi najefikasnija rešenja u oblastima elektrifikacije, automatizacije i digitalizacije.

Detaljnije