Siemens Srbija

Uvodna reč organizatora

Ciljevi programa

Žiri

Pravila i uslovi

Nagrade

Kontakt

 

Proglašeni lokalni pobednici prvog regionalnog Siemens-ovog takmičenja za novinare - Siemens CEE Press Award 2016

Uspešno održan Siemens CEE Press Award 2016, takmičenje koje nagrađuje izuzetna novinarska dostignuća u oblasti nauke i tehnologije. Odabrani najbolji novinarski radovi u 10 zemalja centralne i istočne Evrope. Svečana regionalna ceremonija dodele nagrada održaće se 29. septembra 2016. godine u Siemens City-ju u Beču. Autori 3 najbolja novinarska rada na regionalnom nivou putuju u London ...

Detaljnije

Žiri - Kriterijumi za ocenjivanje

Žiri iz svake od zemalja učesnica regionalnog takmičenja će odabrati tri pobednika među novinarima koji su prijavili svoje radove na temu "Inteligentna infrastruktura", njom se bavili na jasan i koncizan način i pokazali istaknut autorski pečat, čime se njihov rad ističe među ostalima koji rade na tom polju. Isti kriterijumi će se koristiti tokom ocenjivanja prijavljenih radova u prvoj fazi takmičenja na lokalnom nivou, kao i u drugoj, regionalnoj fazi takmičenja.

Detaljnije

 

Ciljevi programa

Siemens, kao lider na polju inovacija, kroz ovakve događaje i takmičenja ima za cilj da prmoviše i afirmiše izvrsnost u pisanju, izveštavanju i istraživačkom pristupu novinara, nagrađujući njihove vrline. Fokusiranost novinara i njihov doprinos stručnom i kvalitetnom izveštavanju je od velikog značaja za nas, kao kompaniju koja nastoji da kroz svoje projekte ponudi najefikasnija rešenja u oblastima elektrifikacije, automatizacije i digitalizacije.

Detaljnije