Siemens Srbija

Uvodna reč organizatora

Ciljevi programa

Žiri

Pravila i uslovi

Nagrade

Kontakt

 

Ciljevi programa

Siemens, kao lider na polju inovacija, kroz ovakve događaje i takmičenja ima za cilj da prmoviše i afirmiše izvrsnost u pisanju, izveštavanju i istraživačkom pristupu novinara, nagrađujući njihove vrline. Fokusiranost novinara i njihov doprinos stručnom i kvalitetnom izveštavanju je od velikog značaja za nas, kao kompaniju koja nastoji da kroz svoje projekte ponudi najefikasnija rešenja u oblastima elektrifikacije, automatizacije i digitalizacije.

Detaljnije

Siemens CEE Press Award 2017 - produžen rok za prijavu radova

Rok za prijavu na ovogodišnje novinarsko takmičenje Siemens CEE Press Award 2017 produžen je do 28. avgusta 2017. Predstavnici medija iz zemalja centralne i jugoistočne Evrope pozvani su da pošalju svoje autorske radove i postanu deo Siemens-ovog takmičenja, a ujedno i od strane regionalnog stručnog žirija budu proglašeni za autora jednog od tri najbolja regionalna novinarska rada na temu “Digitalizacija/Industrija 4.0”.

Detaljnije

 

Proglašeni lokalni pobednici prvog regionalnog Siemens-ovog takmičenja za novinare - Siemens CEE Press Award 2016

Uspešno održan Siemens CEE Press Award 2016, takmičenje koje nagrađuje izuzetna novinarska dostignuća u oblasti nauke i tehnologije. Odabrani najbolji novinarski radovi u 10 zemalja centralne i istočne Evrope. Svečana regionalna ceremonija dodele nagrada održaće se 29. septembra 2016. godine u Siemens City-ju u Beču. Autori 3 najbolja novinarska rada na regionalnom nivou putuju u London ...

Detaljnije

Pobednički radovi