Siemens Srbija

Sistemi za automatizaciju

NOVO: Totalno Integrisana Automatizacija – S7-1500
Kratak naziv: TIA-PRO1

Totally Integrated Automation Portal (TIA Portal) predstavlja integrisano radno okruženje za inženjering svih automatizacionih uređaja – kontrolera, HMI i pogona.

Detaljnije

NOVO: Totalno Integrisana Automatizacija – S7-1500 Retraining
Kratak naziv: TIA-SYSUP

Totally Integrated Automation Portal (TIA Portal) predstavlja integrisano radno okruženje za inženjering svih automatizacionih uređaja – kontrolera, HMI i pogona.

Detaljnije

NOVO: SIMATIC PCS 7 System Course
Kratak naziv: ST-PCS7SYS

Putem ovog kursa naučićete kako da implementirate raznovrsne inženjerske mogućnosti na struktuiran i efikasan način, pomoću SIMATIC PCS 7 procesnog kontrolnog sistema. Putem vežbi na originalnim SIMATIC PCS 7 jedinicama za trening, implementiraćete softver za procesnu automatizaciju fabrike sve do HMI nivoa.

Detaljnije

Naziv kursa: Totalno Integrisana Automatizacija - Mikro
Kratak naziv: TIA-MICRO1

TIA-MICRO1 kurs je namenjen inženjerima, programerima i osoblju iz održavanja, a odnosi se na familiju kontrolera S7-1200. TIA-MICRO1 kurs se radi na najnovijim kontrolerima S7-1200 serije i najnovijoj verziji softvera za programiranje SIMATIC kontrolera - Step 7 Professional/Basic V11 – TIA PORTAL.

Detaljnije

Naziv kursa: SIMATIC S7 Programiranje 1
Kratak naziv: ST-PRO1

Ovaj kurs je namenjen inženjerima koji žele kompaktan uvod u programiranje SIMATIC S7. Dobićete pregled man-machine interfejsa, PROFIBUS DP-a i integraciju frekventnih regulatora.

Detaljnije

Naziv kursa: SIMATIC S7 Servis Trening 1
Kratak naziv: ST-SERV1

Ova prva komponenta SIMATIC servis kursa daje osnovna znanja o projektovanju sistema automatizacije, konfiguraciji i parameterizaciji hardvera, rukovanju sa STEP 7 Basic softverom i osnove programiranja. Takođe dobijate osnovu za pravljenje man-machine interfejsa, osnove PROFIBUS DP-a i integraciju frekventnih regulatora.

Detaljnije

Naziv kursa: SIMATIC S7 Programiranje 2
Kratak naziv: ST-PRO2

Ovaj kurs je namenjen korisnicima sa koji žele da se upoznaju sa proširenim tehnikama programiranja SIMATIC S7 objekata. Dobijate detaljan pregled man-machine interfejsa, PROFIBUS DP-a i integraciju frekventnih regulatora. Vi ćete ojačati svoje teorijsko znanje u brojnim praktičnim vežbama na za SIMATIC fabričkom modelu. Ovaj model se sastoji od S7-300 PLC-a, ET200S distribuiranih I / O, TP 177B Touch panela, Sinamics G frekventnog regulatora i modela transportne trake.

Detaljnije

Naziv kursa: SIMATIC WinCC, sistemski kurs
Kratak naziv: ST-BWINCCS

Ovaj kurs se bavi konfigurisanjem SIMATIC WinCC softvera. Takođe se obrađuju neke WinCC opcije i dodaci.

Detaljnije

Naziv kursa: Programiranje safety SIMATIC S7 kontrolera pomoću Distributed Safety paketa
Kratak naziv: ST-PPDS

Na ovom kursu ćete naučiti o konfiguraciji, programiranju, puštanju, dijagnostifikovanju i rešavanju problema na failsafe procesorima SIMATIC familije. Ovo uključuje failsafe procesore SIMATIC 300 i 400 serije (bez H sistema) i failsafe, distribuirane sisteme ET200.

Detaljnije