Siemens Srbija

SITRAIN ponuda kurseva iz oblasti industrije dostupna je širom sveta i obezbeđuje opsežnu stručnost direktno od proizvođača. Možete pohađati Siemensove kurseve u tradicionalnoj učionici, ili možete proširiti svoje znanje uz pomoć inovativnog učenja i komunikacije putem medija, kao što je obuka preko interneta. Najzad, ako ste u potrazi za kursom o određenom proizvodu i želite da saznate gde je u ponudi, samo pogledajte pregled kurseva koji su dostupni širom sveta.

Sistemi za automatizaciju
Industrijske komunikacije
Pogonska tehnologija

Najnovije vesti

Sektor Industrija organizovao trening za TIA-MICRO1

23.02.2013. | U periodu 13-14.02.2013. u prostorijama sektora Industrije Siemens d.o.o. Beograd u Zemunu, održan je kurs TIA-MICRO1 koji je namenjen inženjerima, programerima i osoblju iz održavanja. TIA-MICRO1 kurs se radi na najnovijim kontrolerima S7-1200 serije i najnovijoj verziji softvera za programiranje SIMATIC kontrolera - Step 7 Professional/Basic V11 - TIA PORTAL.

 

Organizovan kurs ST-BWINCCS

23.02.2013. | Sektor Industrije nastavlja sa svojim aktivnostima na obučavanju svih zainteresovanih za korišćenje SIMATIC WinCC softverskog paketa. U tom cilju organizovan je kurs ST-BWINCCS sa namerom da se u kompaktnom obliku predstave mogućnosti WinCC softvera.

Održan prvi kurs TIA-MICRO1

02.10.2012. | Siemens d.o.o. Beograd održao je 1. i 2. oktobra 2012. godine prvi kurs TIA-MICRO1. koji su uspešno završili programeri domaćih firmi City Group i Elmed. TIA-MICRO1 kurs je namenjen inženjerima, programerima i osoblju iz održavanja, a odnosi se na familiju kontrolera S7-1200. TIA-MICRO1 kurs se radi na najnovijim kontrolerima S7-1200 serije i najnovijoj verziji softvera za programiranje SIMATIC kontrolera - Step 7 Professional/Basic V11 – TIA PORTAL.

 

SITRAIN kurs za SIMATIC S7, ST-PRO1

30.07.2012. | U periodu od 16.do 20.-og jula 2012. Sektor industrija kompanije Siemens d.o.o. Beograd je ogranizovao SITRAIN certifikovani kurs ST-PRO1, obuku za industrijske računarske upravljačke sisteme tipa SIMATIC S7 za potrebe industrijskih korisnika. Polaznici kursa, zaposleni u Rafineriji nafte Brod BiH (3 polaznika) i Tahal Fideco (1 polaznik) Beograd, Srbija i više stručnjaka Siemens-a d.o.o. Beograd uspešno su savladali obuku za programiranje i održavanje najsavremenijih Siemens-ovih programabilnih kontrolera tipa SIMATIC u okruženju Totalno Integrisane Automatizacije.