Siemens Srbija

Siemens zaposleni

Kao jedna od najvećih svetskih kompanija, Siemens neprestano regrutuje i integriše u svoje redove najbolje ljude širom sveta, jer je uspeh kompanije zasnovan pre svega na sposobnostima i veštinama njenih zaposlenih. U lokalnoj kompaniji trenutno radi oko 1900 zaposlenih, angažovanih u svim oblastima u kojima je aktivna i matična kuća, među kojima je i oko 1800 zaposlenih u fabrici u Subotici koja proizvodi generatore za vetro-elektrane. Naših 1900 zaposlenih u Srbiji čini neraskidivi deo zajednice od preko 348.000 zaposlenih u Siemens-u širom sveta.

Detaljnije

 

Posao i karijera

Izabrali ste preduzeće koje uspostavlja merila i standarde modernog poslovanja. Da bi smo pronašli odgovore na najteža pitanja našeg vremena, potrebni su nam otvoreni i znatiželjni ljudi koji se usudjuju da ih postave. Pozivamo Vas da svojim angažmanom i kreativnošću učestvujete u tom ambicioznom zadatku – mi ćemo Vam pružiti priliku iu tome na najbolji mogući način podržati!

Detaljnije

 

Najnovije vesti

Siemens organizovao obuku za Sitraffic Office softver za nastavno osoblje Saobraćajnog fakulteta

19.10.2016. | Nakon potpisanog sporazuma o poslovno-tehničkoj saradnji između Saobraćajnog fakulteta Univerziteta u Beogradu i kompanije Siemens d.o.o. Beograd, u junu ove godine, upešna saradnja se nastavlja kroz organizaciju obuke za rad na Sitraffic Office softveru. Kompanija Siemens je fakultetu donirala računar sa instaliranim Sitraffic Office SW softverom, zajedno sa licencom za njegovu demo verziju. Osnova ideja ove donacije je da se unapredi kvalitet nastave i obuke studenata Saobraćajnog fakulteta, kako bi se oni što bolje osposobili za rad u realnom poslovnom okruženju.

 

Završen Siemens CEE Press Award 2016 – Proglašeni autori tri najbolja novinarska rada u centralnoj i istočnoj Evropi

30.09.2016. | Posle tri meseca, 10 zemalja učesnica i 147 prijava, žiri je izabrao najbolje regionalne radove. Novinari iz Rumunije, Slovenije i Austrija nagrađeni studijskim putovanjem u London. Konkurs je pokazao veliko interesovanje medija za teme koje se odnose na održivu budućnost.

Kompanija Siemens na X CIRED-u

29.09.2016. | Kompanijsku prezentaciju pratilo je više od 200 gostiju savetovanja, dok je tradicionalnom Siemens večernjem događaju prisustvovalo više od 600 posetilaca. Kompanija Siemens d.o.o. Beograd učestvovala je na Savetovanju o elektrodistributivnim mrežama Srbije koje se ove godine održava od 26. do 30. septembra 2016. godine u Vrnjačkoj Banji. Siemens je i zlatni sponzor Savetovanja koje se organizuje već deseti put, a na ovogodišnjem CIRED-u, kompanija je prezentovala svoja napredna rešenja za upravljanje pametnim mrežama (Smart Grids)...

 

Proglašeni lokalni pobednici prvog regionalnog Siemens-ovog takmičenja za novinare - Siemens CEE Press Award 2016

23.09.2016. | Uspešno održan Siemens CEE Press Award 2016, takmičenje koje nagrađuje izuzetna novinarska dostignuća u oblasti nauke i tehnologije. Odabrani najbolji novinarski radovi u 10 zemalja centralne i istočne Evrope. Svečana regionalna ceremonija dodele nagrada održaće se 29. septembra 2016. godine u Siemens City-ju u Beču. Autori 3 najbolja novinarska rada na regionalnom nivou putuju u London ...

Arhiva vesti

Kontakt

Human Resources

Tel. +381 11 2096 346
Fax +381 11 2096 059
Email hr.rs@siemens.com