Siemens Srbija

Održan Customer Day divizije Energy Management

Siemensova divizija Energy Managment za svoje kupce i poslovne partnere sa kojima uspešno sarađuje, organizovala je prezentacije kako bi predstavila najnovije tehnologije iz svog portfolija zaštite i upravljanja.

Prezentacije kompanije Siemens održale su se u sredu, četvrtak i petak, 22-24. Aprila 2015. godine, u poslovnoj zgradi kompanije na Novom Beogradu. Akcenat prezentacije stavljen je na predstavljanje nove generacije zaštite i upravljanja tipa SIPROTEC 5 i njihove primene u elektroenergetskom sistemu Srbije. 

Prezentacije su bile namenjene kupcima i partnerima divizije Energy Management, kojima je za tri dana trajanja događaja prisustvovalo oko 100 gostiju. Nakon projekcija i predstavljanja opreme divizije Energy Managment, u neformalnoj atmosferi nastavljeno je druženje na karting stazi Autokomerc Karting Centra.

Divizija Energy Management predstavlja jednu od vodećih globalnih dobavljača proizvoda, sistema, rešenja i usluga za ekonomičan, pouzdan i inteligentan prenos i distribuciju električne energije. Siemensova divizija razvija inovativna rešenja koja imaju potencijal da se uhvate u koštac sa novim izazovima sa kojima se naši energetski sistemi širom sveta suočavaju.

24.04.2015.

Održan dan za partnere divizije Energy Management


300 dpi


300 dpi


300 dpi


300 dpi

Siemens AG (Berlin i Minhen) je globalni tehnološki lider koji je više od 170 godina prepoznatljiv po tehničkim unapređenjima, inovacijama, kvalitetu i pouzdanosti proizvoda i usluga koje pruža širom sveta. Kompanija je aktivna u više od 190 zemalja, sa fokusom na oblasti elektrifikacije, automatizacije i digitalizacije. Jedan je od najvećih svetskih proizvođača energetski efikasnih tehnologija i tehnologija koje čuvaju resurse. Siemens je broj 1 u proizvodnji ofšor turbina, vodeći dobavljač  kombinovanih cikličnih turbina za proizvodnju električne energije, vodeći provajder rešenja za prenos električne energije i lider u infrastrukturnim rešenjima i rešenjima u oblasti automatizacije i softvera za potrebe industrije. Kompanija je takođe vodeći isporučilac medicinske opreme iz oblasti imidžing dijagnostike - kao što su kompjuterizovana tomografija i imidžing sistemi magnetne rezonance – i lider u oblasti laboratorijske dijagnostike, kao i u oblasti kliničkih informacionih tehnologija. U fiskalnoj 2016. godini, koja se završila 30. septembra  2016., prihodi iz redovnog poslovanja iznosili su ukupno 79,6 milijardi evra, a dohodak od redovnog poslovanja 5,6 milijardi evra . Krajem septembra 2016., Siemens je imao oko 351.000 redovno zaposlenih širom sveta.  Više informacija možete naći na web stranici: www.siemens.com

Siemens je prisutan u Srbiji od 1887. godine, a 1996. je osnovan Siemens d.o.o. Beograd sa ciljem da neposrednim delovanjem doprinese bržem oporavku i razvoju privrede i infrastrukturnih sistema u Srbiji. U lokalnoj kompaniji trenutno radi oko 1.750 zaposlenih, u svim oblastima u kojima je aktivna i matična kuća. Više informacija možete naći na web stranici: www.siemens.rs